Massage

Je bent toe aan een heerlijke ontspanningsmassage, even helemaal niets, een moment voor jezelf! Ontspanningsmassage werkt stress-verminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt.

Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken:

strijkbewegingen, kloppen, schudden, kneden en vibreren.

Al deze bewegingen zorgen vooral voor ontspanning en rust voor lichaam en geest. De druk kan tijdens de massage op verzoek altijd aangepast worden en ook kunnen voorafgaand aan de massage aandachtspunten besproken worden.

Opgebouwde stress gaat binnen enkele minuten al weg doordat ik heerlijke geurende massage oliën gebruik in een sfeervolle ruimte. Mijn ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel gaat zitten!

 

 

Veel gestelde vragen over massage

 

Wat gebeurt er met je lichaam na een massage?

Na een massage zul je merken dat spieren soepeler worden en de doorbloeding beter. Hierdoor heb je er lang na de massage nog  profijt van. Je hebt minder last van blessures, stijfheid en gewrichtspijn.

Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen weg en komt de geest tot rust.

 

Welke stof komt er vrij tijdens een massage?

De stoffen serotonine en endorfine komen vrij tijdens een massage. Dit worden ook wel de gelukshormonen genoemd.

 

Waarom is het raadzaam om water te drinken na een massage?

Door massage wordt de stofwisseling en de bloedsomloop van je lichaam gestimuleerd. Je lichaam gaat harder aan de slag om afvalstoffen af te voeren en heeft daarom ook meer behoefte aan water.

 

 

 

Massage