Reviews

Laat hieronder weten hoe je de behandelingen van NOWbymirele hebt ervaren.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Patricia
10 maanden geleden

Heerlijk ontspannen sfeer, met een kop thee of koffie erbij worden je voeten professioneel verzorgd en verwend. Ik kom er altijd tevreden vandaan.

Janet
10 maanden geleden

Gellak op m’n teennagels, keuzestress qua kleuren. Helemaal mooi, laat de zon maar komen!

Brenda Verheijen
10 maanden geleden

Even voor de vakantie mijn voetjes laten doen bij Mirele…heerlijk!!! Was een hele tijd niet bij de pedicure geweest dus was echt wel nodig. Ben twee centimeter gekrompen hahaha. Nog een mooi lakje erop en ready voor de vakantie.

Lydia
10 maanden geleden

Vandaag in de mooie sfeervolle salon van Mirele een heerlijke pedicure gehad, voeten weer goed verzorgd en een mooie kleur nagellak op de teennagels. Om de vakantievoetjes compleet te maken mijzelf getrakteerd op 2 goudkleutige enkelbandjes, want ook die kun je hier voor een leuke prijs krijgen, het was nog lastig kiezen, want het assortiment is erg leuk! Als afsluiting een ontspannende rugmassage gekregen van deze lieve vakvrouw. Ik ga weer helemaal verzorgd en ontspannen de vakantie in!

Mariska Bol
10 maanden geleden

Vandaag weer heerlijk me voetjes laten doen bij Mirele , ze heeft me likdoorn weer verwijderd dus kan weer pijn vrij lopen super gedaan .
Ik ben super blij met je !!! En altijd gezellig bij je !!
Dikke kus Maris

ronald Scholten
10 maanden geleden

Heerlijke massage in een fijne omgeving,
Iedere keer weer een moment om tot rust te komen.

Renette Zeeman
10 maanden geleden

Vandaag mijn voeten laten doen bij NOW by Mirele. Was al een hele tijd niet naar een pedicure geweest dus was echt wel nodig. Eigenlijk had ze voor en na foto moeten maken, want wow wat een verschil. Nu weer heerlijke lichte voetjes...dankjewel en tot over 2 maandjes!!

Cyn
een jaar geleden

Gisteren mijn voetjes laten doen bij Now Mirele, als je bij haar binnenstapt kom je in een oase van rust. Mijn voetjes zijn weer mooi verzorgd, en klaar voor de vakantie. Als finish en touch een Gel lak op mijn teen nagels Top 🦶🙏🏼

Nathalie
een jaar geleden

Gister ben ik bij NOW by mirele geweest voor pedicure. Met zorg en en passie worden je voeten verzorgt.. eens in de zoveel tijd laat ik me ook masseren . Heerlijk rustgevend .. echt een aanrader ..👌

Wendy
een jaar geleden

Als je de salon bij Mirele binnenstapt voel je de sereniteit. Mirele doet haar werk met een rustgevende glimlach en is kundig. Onwijs prettig echt even me-time. Na een pedicure en gellak zijn mijn voeten extra zomer proof. Fijn om te weten dat ik bij Mirele ook voor massage terecht kan. Kortom ben blij met NOW by Mirele echt een topper.